Известие

Collapse
No announcement yet.

Премахване на емблемата.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Премахване на емблемата.

Имам някакви идеи, но за целта трябва този целия елемент с емблемата (вкл. и нея) да го изравня и изгладя.
    Не съм се знимавал и не съм се интересувал до сега... кажете какво се прави?

п.п. Между другото този целия елемент се смъква, но остава дупка там. Така дали ще е по-лесно за обработка?

Last edited by CHILIEV; d.m.y г., 19:59.
    Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Всеки ден минавам покрай една такава сива с заличена емблема, ако искаш може да оставя визитката си ако човека се навие да звънне и да каже къде и как.
    145 1.7 16V Boxer

Comment

Намерих доверен тенекеджия. Остава да се срещна с него и да ми каже цена и време за работа. Ако нещо не ми хареса при него ще ти пиша.
      Благодаря ти
      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

А защо искаш да махаш тачи част..? Според мен единствено на немскуте тунинг бегачки предниците иглеждат по-яко без емблеми, при алфа каквото и да промениш по вида (от този "калибър"), само по-зле ще стане...

Comment

То едната емблема и остана на тая марка пък ти искаш да я махаш...
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

На моята 156 сърцето и емблемата са пръснати в цвета на колата. Без да се маха емблемата, леко прозира и затова знам, че е там, иначе не се вижда какво е. Аз така я купих и на мен ми харесва!

sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

На мене лично не ми харесва без емблема.От далече ми прилича като на Рено Лагуна. По-добре пръсни само сърцето черно,а емблемата да си остане цветна.Но,щом ти харесва така-действай.....ии да снимаш да видиме! Успех!
              Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
              Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
              Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

"Висчко е въпрос на вкус", казало кучето и си облизало Г.З...

Comment

За мен всяка промяна по "сърцето" и емблемата на която и да е АР е кичозно и грозно. Много от собствениците на такива возила го правят само защото нова емблема е скъпа и не им се дават пари
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    За мен всяка промяна по "сърцето" и емблемата на която и да е АР е кичозно и грозно. Много от собствениците на такива возила го правят само защото нова емблема е скъпа и не им се дават пари
                    Защо трябва емблемата да е скъпа? Никога досега не съм виждал кола, на която емблемата да се скапва, избелява или разпада, освен нашите.... И китайски да бяха, пак щяха да со по-читави май?!? Как мислите?
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                      Защо трябва емблемата да е скъпа? Никога досега не съм виждал кола, на която емблемата да се скапва, избелява или разпада, освен нашите.... И китайски да бяха, пак щяха да со по-читави май?!? Как мислите?
                      Говоря в масовия случай за осакатени Алфи. Не всеки има информацията, времето и способността да си рециклира емблемката и бива запълнена, премахвана и т.н. В България никои не държи на детайлите а те правят нещата да изглеждат добре.
                      Дай пример за друга толкова многоцветна и трудна емблема колкото е на Алфата от масовите модели.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Говоря в масовия случай за осакатени Алфи. Не всеки има информацията, времето и способността да си рециклира емблемката и бива запълнена, премахвана и т.н. В България никои не държи на детайлите а те правят нещата да изглеждат добре.
                        Дай пример за друга толкова многоцветна и трудна емблема колкото е на Алфата от масовите модели.
                        ето
                        Attached Files
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Много преди да си купя първата си алфа това с емблемите невероятно много ме дразнеше в марката, и все още е така - наистина има и други марки с многоцветни емблеми но само на алфа емблемата се прецаква... Може би е така защото се използват евтини материали (то се вижда в цената на една нова в сравнение с тази на други марки с многоцветна емблема - една алфова е под 100 лева, тия другите са няколко пъти по толкова

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                            ето
                            Тия много масови в Бг бе Ваклине На колко имаш преки наблюдения от състоянието на емблемите.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тия много масови в Бг бе Ваклине На колко имаш преки наблюдения от състоянието на емблемите.
                              Точно толкова е масова, колко и алфа в Америка
                              А в Куба все още се возят на кадилаци от 50-60 години
                              Дали са им се преебали емблемите?
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                              X